Jubileumsutstilling, Vernissage

Molde Kunstforening fyller 70 år, og i den anledning åpnes Julbileumsutstillingen hele tre steder. Mange husker sikkert at samlingen til foreningen ble fordelt som gave til tre mottakere – Molde Rådhus, Molde Kulturskole og Romsdalsmuseet. Derfor åpnes jubileumsutstillingen hele tre steder samtidig!

Den formelle åpningen er vanskelig å ha mer enn et sted, så derfor starter den tre-delte utstillingen med åpningsprogram på Romsdalsmuseet i Krona. Både Molde Kulturskole og Rådhuset har åpent 1. desember, så det er mulig å valfarte til alle tre utstillingene på en og samme dag. Program her er musikk ved Molde Kulturskole, åpningstaler og enkel servering.

Den store samlingen kunst erhvervet gjennom nesten 70 års drift som aktiv kunstforening, har mange flotte kunstverk. På Romsdalsmuseet vil du finne kunst fra lokale kunstnere eller med lokalt utgangspunkt. På Rådhuset er det monumentale malerier som dominerer, spesielt i Rådhussalen – og på Molde Kulturskole er det øvrige, ikke minst mye spennende nasjonal og internasjonal grafikk.

Velkommen til en fantastisk utstilling i jubileumsåret!
Gratis adgang.

Åpningstider for utstillingen:
1. desember – 15. januar 2017
Romsdalsmuseet 11-16 hverdager, 12-15 lør—søn.
Molde Kulturskole: 08.20 – 20 man.-tors., 08 – 17.30 fred .
Molde Rådhus: 1.des fra kl. 19, øvrige i åpningstiden.

Bilde; «Collage», Vegard Werner, 75×104, tegning.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.