Mobiliseringsmøte for Kreative Sunnmøre

Kristoffer Tangen Gjerde og Maria Hovland fra PR-Studentane ønsker et fantastisk oppmøte velkommen på Kreative Sunnmøre.
Kristoffer Tangen Gjerde og Maria Hovland fra PR-Studentane ønsker et fantastisk oppmøte velkommen på Kreative Sunnmøre.

Det første mobiliseringsmøtet for Kreative Møre og Romsdal gikk av stabelen 9. desember 2013 på Øygardshavna på Giske utenfor Ålesund. Vi hadde et fantastisk oppmøte på ca 50 deltakere fra et bredt spekter av kreative næringer: musikk, grafisk design, litteratur, foto, film, kommunikasjon, glassblåsing, smedkunst,  tekstil, animasjon og innovasjon. Dette lover svært godt for nettverket Kreative Sunnmøre fremover – jo flere kreative felt, jo bedre!

 

IMG_3842_red

Stemningen var god og de fremmøtte virket å sette pris på programmet. Prosjektleder Martin Foldal  presenterte konseptet Kreative Møre og Romsdal, og deretter fikk vi høre Ante Giskeødegård fortelle om Næringshagen Øygardshavna. Etterpå var det satt av god tid til hyggelig mingling, mat og noe godt i glasset for de som ønsket det.

 

Alle var veldig positive til initiativet og gledet seg til fortsettelsen utpå nyåret. Mobiliseringsmøtet ga oss gode tilbakemeldinger på hvordan de kreative næringene selv vil at Kreative Sunnmøre skal være. Disse tar vi med oss i planleggingen av neste møte i februar. 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.