Mobiliseringsmøte for Kreative Romsdal

Mobiliseringsmøtet for Kreative Romsdal ble holdt i Storyville foaje på Plassen i Molde, der godt oppmøte, god stemning og god servering skapte en veldig flott start på en forhåpentligvis givende og hyggelig kreativ samlingsplass i Romsdalen.

 

Gjennom en bli-kjent-runde fikk vi muligheten til å bli kjent med hvilke typer kreative næringer som var representert. Vi hadde ca 30 deltakere fra både billedkunst, tekstarbeid, film, foto, design og mer. Det er utrolig gøy å trekke et så stort spekter av næringer! Dette viser at Kreative Romsdal er på rett spor – det å treffe kreative mennesker på tvers av arbeidsfelt er nettopp det Kreative Møre og Romsdal går ut på. Som en av deltakerne sa: ”Det blir bedre hvis jeg har andre folk rundt meg”.

 

I tillegg til en presentasjon av prosjektet Kreative Møre og Romsdal, fikk vi høre Anna Tokle Amundsen fortelle om samarbeidspartneren vår Anna&CO. Dette er et kreativt hus for Tjueto Film, Saltdalshytta og ANNA design på Ranvikhjørnet, og  ”hensikten med det kreative huset er å kunne jobbe på tvers,” fortalte hun.

 

Vi holdt også en uformell brainstorming der de de frammøtte selv fikk komme med sine ønsker for fremtidige Kreative Romsdal-møter. Dette var veldig interessant å høre, og vi fikk samlet en god liste. Noen av forslagene som vi tar med oss videre er:

  • Inspirasjonsforedrag med dyktige mennesker innen sitt felt
  • Teknikker og metode for prosessen fra ide til produkt
  • Salgskurs

 

Med disse forslagene i tankene gleder vi oss til å arrangere neste samling på Kreative Romsdal i februar. 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.