Terminalen Byscene i Ålesund

Kreative Sunnmøre mai 2015

Kreative Sunnmøre – «Kultur og teknologi» vart arrangert på Terminalen Byscene i Ålesund mandag 25.mai

Program:
1. Daniel Nordgård fra Universitetet i Agder om «Norske festivaler og en musikkbransje i omveltning – Kunsten å balansere ønsker, forventninger og behov»
2. Lene Kristin Karlsvik og Sandra Blikås om «Konsept og merkevarebygging» med utgangspunkt i erfaringane frå etablering av Pop Up Galleri Møre og Romsdal

Daniel Nordgård:
Daniel Nordgård underviser music business ved masterprogrammet for Music Management ved Universitetet i Agder og forsker på internasjonal musikkbransje og endringer i skjølvannet av digitaliseringsprosessen. Han gjør ferdig en doktoravhandling på temaet og har i det siste jobbet mye med streaming-formatet og problematikk og muligheter. Han ledet i 2013 det regjeringsoppnevnte Nordgård-utvalget som i fjor ga ut en omfattende rapport på det norske streaming-markedet. Nordgård har tidligere vært aktiv innen konsertarrangør-miljøet i Kristiansand og har lang fartstid som frivillig i Quartfestivalen og senere som festivalsjef for den samme festivalen, samt diverse prosjekt og initiativ rundt live-sektoren og festivalbransjen. Han har siden 2011 vært styreleder for Musikkutstyrsordningen.

Lene Kristin Karlsvik står bak Pop Up galleri i Møre og Romsdal og designer Sandra Blikås vann den store STERK REKLAME prisen for plakaten i 2013.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.