Kreative Sunnmøre juni

Mandag 16. juni var det møte for Kreative Sunnmøre i studioet til Ocean Sound Recordings på Giske. Ante Giskeødegård ønsket alle velkommen og orienterte om Momentium sine festivaler i løpet av sommeren. Blant annet Sommerfesten på Giske og Jugendfest.

IMG_1968

 

 

En av gründerene bak Momentium Lars Giskeødegård var tilstede for å snakke om Kodebyrået og deres arbeid med billettsystemet Tikkio. Kodebyrået startet arbeidet med Tikkio da de ikke syns daværende tilbud for avvikling av billettsystem rundt festivaler ikke var godt nok. Giskeødegård snakket om hvordan de mente at sosialisering avmaterialet var viktig og at mobilen etter hvert blir den nye lommeboken. Tikkio har en rekke bruksområder og tilbyr også en enkel måte å organisere frivillige arbeidere under en festival. Kodebyrået jobber stadig med utviklingen av Tikkio og vi gleder oss til fortsettelsen.

 

 

 

 

 

 

IMG_1974

 

Svein Erik Brandsegg fra Event systemer var på møtet for å snakke om sikkerhet under festivaler. Event Systemer er et selskap som spesialiserer seg på sikkerhet og trygghet under nettopp konserter og festivaler. De har utviklet gode systemer for å holde flyt i publikum og for å unngå trøbbel. Han fortalte om Crowd Management, hvordan man skalforstå publikum og hvordan de har egne operasjonssentraler til overvåking under store arrangement.

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_1976

 

 

Nestemann ut denne mandagen var Per Oskar Pedersen fra Lyd og Lyspartner. Dette er et firma som leverer både lyd og lys til store arrangementer. De arbeider tett med blant annet Momentium. Pedersen kunne fortelle at Lyd og Lyspartner er med helt fra begynnelsen når en konsert eller en festival skal arrangeres.

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_1980

 

Til slutt var Angela Hagen fra fylkeskommunen tilstede for å orientere om det nye stipendet som skal deles ut til høsten. Det er inntil fire stipend, hvert på 200.000 kroner og skal gå til unge kreative som vil starte en næring, men som ikke har startkapital til å klare det selv. Søknadsfristen er 1.september.

 

 

 

 

 

 

Vi vil takke Ocean Sound Recordings, Ante Giskeødegård, Lars Giskeødegård, Svein Erik Brandsegg og Per Oskar Pedersen for flotte innlegg denne mandagen. For nå vil vi ønske alle god sommer og velkommen tilbake på neste møte 18.august

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.