Kreative Søre Sunnmøre juni

Torsdag 19.juni var det duket for sommeravsluttning for Kreative Søre Sunnmøre på Mylneriet kafè i Volda. Eirik Vaage fra Vestnorsk filmsenter ønsket alle velkommen.

Carina Stokke fra fylkeskommunen var først ut med å orientere om den nye stipendordningen til fylkeskommunen. Unge kreative hoder som ønsker å starte en kreativ næring oppfordres til å søke. Man kan lese mer om stipendet på fylkeskommunens nettsider. Søknadsfrist er 1.september.

Carl Jørgen Nesset fra Nesset Film var på møtet for å snakke om film og produksjon i samarbeid med NRK. Carl Jørgen jobber til vanlig på Høgskulen i Volda, men han lager også dokumentarfilm. Nå lager han, med flere, en dokumentar om Sunnmørsalpene. Dette er en videreføring av en dokumentarfilm han og Eirik Vaage lagde da de tok master ved Høgskulen. Denne videreføringen blir laget i samarbeid med NRK.

Vi vil takke Eirik Vaage, Carina Stokke og Carl Jørgen Nesset for gode innlegg. Velkommen tilbake på neste møte 20.august. Merk at fra høsten av vil kreative-møtene for Søre Sunnmøre flyttes til onsdager. God sommer!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.