Kreativ Arena Plassen – Nytt sykehus – nye muligheter for kreative næringer : Nov 2015

Nytt sykehus – et «friskhus»? – nye muligheter for den kreative næringen

12227137_513861992124634_1025322497138702955_n

Byggingen av det nye sykehuset for Nordmøre og Romsdal på Hjelset har skapt engasjement og debatt. Nå skal det realiseres. Hva gjør oss friske? Kan rom, lys, møteplasser, kunst og aktiviteter være en viktig del av det nye sykehusets utforming? Og bør dette være med i planleggingen fra starten? Vi mener det. Kan tverrfaglig samarbeid mellom lokalt næringsliv skape innovasjon?

Program:
• Åpning
• Scenograf Nina Flagstad forteller om utviklingen og utsmykningen av Klinikk for Klinisk Fysiologi, Nukleærmedisin og PET, på Børnenuklearmedicinsk sektion 4112, Rikshospitalet, København, gjennom samarbeidet med overlege Ph.D Lise Borgwardt. Innlegget vil bl.a. berøre den felles ide generering, tverrfaglighet, finansieringen, og endelig gi eksempler på de fysiske og kliniske resultater av samarbeidet.

Vi får korte innlegg fra:
Molde Næringsforum
Hans Petter Iversen, Førsteamanuensis ved Høgskolen i Molde – helsefag
Carina Stokke, Fylkeskommunen
Marco Mintchev, produktdesigner
Molde Kunnskapspark

Sykehuset i Østfold fokuserer for eksempel på «Hvordan spillteknologi og metodikk kan hjelpe oss å flytte inn i nytt sykehus» http://event.dnd.no/ehelse/wp-content/uploads/sites/31/2014/12/Terje_Gardsmoen_2.pdf(Her kan vi også finne andre eksempler om nødvendig)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.